Meteoalarm

BiH u žutom

Lifestyle / Flash | 21. 06. 2017. u 07:03 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žuti meteoalarm koji označava potencijalno opasno vrijeme je upaljen na području cijele BiH.

''Vrijeme je potencijalno opasno. Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali budite na oprezu ako namjeravate prakticirati aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima. Ostanite informirani o očekivanim meteorološkim uvjetima i izbjegnite moguće rizike'', navedeno je u upozorenju meteoalarma, koji je u srijedu upaljen zbog visokih temperatura, ali i grmljavine.

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Nešto više oblaka bilo je u sjeverozapadnim dijelovima.

Temperature zraka u 08.00 sati: Bjelašnica 12 stupnjeva, Sokolac 13, Bugojno 14, Ivan-sedlo i Han- Pijesak 15, Drvar, Livno i Srebrenica 16, Jajce, Sarajevo i Mrkonjić Grad 17, Sanski Most i Bileća 18, Zenica, Banja Luka i Zvornik 19, Grude, Bijeljina, Doboj i Trebinje 20, Bihać i Stolac 21, Mostar i Neum 22 i Gradačac 23 stupnjeva.

U Bosni će prijepodne biti sunčano, a u Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Tijekom dana, u Bosni postupno povećanje oblačnosti, koje će poslijepodne i večernjim satima uvjetovati pljuskove i grmljavinu. Lokalno pljuskovi mogu biti i intenzivniji. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Uz olujne oblake, na momente i pojačan. Najviša dnevna temperatura zraka između 28 i 33 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close