Prdi, smrdi...

Bivši tjelohranitelj šokiran vonjem Britney Spears

Lifestyle / Flash | 21. 07. 2011. u 15:33 V.P.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši tjelohranitelj pjevačice Britney Spears, Fernando Flores, je javnosti otkrio kakve je nezgodne navike imala popularna pjevačica.

Flores je već prošle godine podnio tužbu protiv Spears zbog zlostavljanja, tvrdeći kako mu se seksualno nudila protiv njegove volje paradirajući gola.

„Nisam prihvatio njene ponude zbog njenih odvratnih navika. Britney nije gasila cigaretu, i imala je stalni ustajali smrad duhana. Bez pardona je prdila i kopala nos, i uvijek je bila pretjerano glasna i nepristojna. Ne bi se kupala danima, niti je koristila dezodorans, nije prala zube, nije se češljala, nije nosila čarape…“ žali se Fernando Flores.

Zbog njegovog policijskog iskustva, Flores je zaključio kako je Britney bila pod utjecajem lijekova i metamfetamina. Osim nikakvih higijenskih navika, Flores otkriva i druge zanimljivosti o Britney Spears: „Bila je mentalno nestabilna, nepodnošljiva i zahjevna – tražila je od uposlenih da joj se obraćaju s Jennifer".

U tužbi zbog depresije i nesanice tijekom zaposlenja kod pjevačice, Flores traži skoro 10 milijuna dolara. Njeni odvjetnici odbacuju navode, tvrdeći kako Flores želi naštetiti reputaciji njegove klijentice.

Kopirati
Drag cursor here to close