David Oyelowo

Britanski glumac bit će prvi tamnoputi James Bond

Lifestyle / Flash | 14. 08. 2015. u 10:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

David Oyelowo posudit će svoj glas liku Jamesa Bonda u audio knjizi autora Anthonyja Horowitza naslovljenoj "Trigger Mortis" u kojoj nas očekuju nove akcijske avanture agenta 007

Špijunski roman "Trigger Mortis" u prodaji će se naći već 8. rujna, a osim u tiskanom i elektroničkom obliku, roman će biti dostupan i kao audio knjiga. Tako ćemo o uzbudljivim vratolomijama britanskog špijuna 007 moći doznati u zvučnoj verziji u kojoj će svoj glas Jamesu Bondu posuditi britanski glumac David Oyelowo.

"Ja sam trenutno jedina osoba na Zemlji koja s punim pravom može izjaviti: Ja sam novi James Bond – a već samo izgovaranje njegova imena ekvivalentno je izgovaranju slavne 'biti ili ne biti' rečenice", prokomentirao je s ponosom Oyelowo, prenosi Buro247.hr.

U audio verziji novog nastavka priče o Jamesu Bondu Oyelowo će glas posuditi i nekim drugim likovima, iako zasad nije poznato kome. Autor romana "Trigger Mortis",

Anthony Horowitz, izjavio je kako je iznimno počašćen što će ovaj talentirani glumac fantastičnog glasa i nevjerojatnog osjećaja za prenošenje najsitnijih detalja posuditi svoj glas, odnosno odigrati ulogu Jamesa Bonda u audio verziji.

Kopirati
Drag cursor here to close