''Božić – to smo mi!''

Budite dio blagdanske priče u Ljubuškom

''Dođite svi vi, mali i veliki, kako bismo svi skupa bili dio jedne lijepe i tople priče koja će razgaliti naša srca i uvesti nas u slavlje Božića'', poručili su organizatori blagdanske priče ''Božić-to smo mi''.
Lifestyle / Flash | 28. 11. 2023. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bliži nam se najljepše doba u godini, blagdan Božića, koji u naša srca donosi posebnu radost, toplinu i zajedništvo. Čarolija Božića zavladala je i Osnovnom školom Marka Marulića u Ljubuškom, a uzbuđenje i iščekivanje ovog najradosnijeg blagdana već se osjeća u učionicama i na školskim hodnicima.

Veselje je tim veće što će blagdanska priča ''Božić – to smo mi!'', u koju su svu ljubav, snagu i volju utkale zaposlenice ove škole, učiteljice i nastavnice Natalija Matijašević, Ivana Skoko, Monika Bošnjak, Anja Spajić, Suzana Grgić, Slavena Markić, Božana Bošnjak i Slađana Miličević, umnožiti radost, ali i povezati učenike, roditelje i učitelje.

Naime, na ovu ideju došle su učiteljice Natalija Matijašević i Ivana Skoko, koje su zajedno sa svojim kolegicama vrijedno i marljivo radile na izradi božićnih jaslica i ostalih prigodnih tradicijskih ukrasa koji će uljepšavati školski prostor tijekom predstojećih blagdana.

Njihovih ruku djelo svi zainteresirani moći će vidjeti u utorak, 5. prosinca, s početkom u 17 sati, a ovom prigodom moći ćete se i fotografirati u božićnom kutku te sa sobom ponijeti lijepu uspomenu na ovaj događaj.

''Dođite svi vi, mali i veliki, kako bismo svi skupa bili dio jedne lijepe i tople priče koja će razgaliti naša srca i uvesti nas u slavlje Božića'', poručili su organizatori.

 

Kopirati
Drag cursor here to close