Advent u Mostaru

Budite i Vi dio zimske čarolije: Sudjelujte na Adventu u Mostaru!

Lifestyle / Flash | 13. 10. 2016. u 13:12 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijest o zimskom gradu u Mostaru izazvala je salve oduševljenja, a svi su uvjereni da će Advent u Mostaru staviti grad na Neretvi uz rame svjetskim metropolama.

Udruga građana Advent zajedno s Mostarskim sajmom poziva sve zainteresirane da postanu dio ove zimske čarolije.

''Ukoliko Vi ili Vaša tvrtka želite biti dio ovog veselog i čarobnog grada, nudimo Vam mogućnost izlaganja Vaših proizvoda kao i promociju Vaše tvrtke. Svakom poduzeću nudimo i mogućnost podjele paketića za najmlađe, bilo u vlastitoj ili u našoj organizaciji'', poručili su organizatori Adventa u Mostaru, dodajući kako svi zainteresirani prijave mogu pronaći na web stranici adventskog partnera - Mostarskog sajma, odnosno na linku u nastavku.

Podsjetimo, zimski grad bit će smješten na prostoru Kampusa Sveučilišta u Mostaru na preko 4500m2, a trajat će od 26. studenog 2016. godine, do 8. siječnja 2017. godine

U 42 dana druženja, zabave, smijeha svi posjetitelji će uživati u bogatom kulturnom i zabavnom sadržaju. Na dvije bine će biti organizirane različite predstave za djecu i s djecom, sudjelovat će brojni animatori, plesne skupine i kulturno umjetnička društva iz regije. A svakodnevno će se organizirati i različiti koncerti i DJ program.

Vijest koja je razveselila mnoge je i klizalište, tako da ljubitelji klizanja više neće morati odlaziti u druge države kako bi iskušali svoje vještine na ledu. Organizatori su najavili i mali zološki vrt, koji će uz klizalište sigurno biti pravi hit. Kako se bude približavalo i Božićno vrijeme, na Advent u Mostaru će doći i žive jaslice.

''Advent u Mostaru će definitivno biti kao grad iz bajke. Opojni miris cimeta i kuhanog vina, bogata gastronomska ponuda, borovi, Božićni ukrasi, umjetnine, lampice, pjesmice, Djed Božićnjak saonice i vilenjaci samo su dio 'filma' koji ćete vidjeti u Mostaru'', najavili su organizatori, podsjećajući i na to da će se svakodnevno posjetiteljima, a posebno onim napotrebitijima, dijeliti besplatni obroci.

'''Advent u Mostaru' ove godine će biti mjesto gdje će se povezati sve generacije i uzrasti, iz cijele regije, a svi su pozvani da nam se pridruže, da zajedno doživimo i podijelimo jedinstven blagdanski ugođaj'', pozvali su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close