Napete discipline

City Games: Jadranske igre i ove godine u Neumu

Lifestyle / Flash | 09. 07. 2016. u 13:10 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sjajnog prošlogodišnjeg susreta, sportsko - zabavne igre City Games, kojih se mnogi još sjećaju pod nazivom Jadranske igre i koji je i prošle godine ugostio finale Bosne i Hercegovine te iznjedrio državne predstavnike za međunarodni dio ovog popularnog ljetnog takmičenja, 8. kolovoza dolaze u Neum.

Ekipe će se morati dokazati u nizu zabavnih i napetih disciplina kao što su morska alka, mošarka, leteći vaterpolo te potezanje konopa. Natjecanje počinje u 19.30 sati, a ulaz za sve posjetitelje i navijače je besplatan.

''Veliko nam je zadovoljstvo ponovno doći u Bosnu i Hercegovinu. Neum se pokazao kao odličan domaćin i još uvijek se s radošću sjećamo prošlogodišnjih igara'', izjavio je autor projekta City Games Miroslav Krzyk.

Susret ponajboljih bosanskohercegovačkih timova organziraju Općina Neum, Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) i agencija Adria events iz Rijeke, a natjecatlje i posjetioce na plivalištu Sunčana obala ponovno očekuje pravi ljetni spektakl s pregršt zabave i adrenalina.

Kopirati
Drag cursor here to close