Preko stotinu članova

Članovi Moto kluba Team Mostar priključili se humanitarnoj akciji ''Svi za Henu''

Lifestyle / Flash | 25. 06. 2015. u 14:56 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru humanitarne akcije ''Svi za Henu'', članovi i prijatelji Moto kluba Team Mostar, za manje od 24 sata su prikupili i danas uplatili 625 KM.

''Svi za Henu'' naziv je humanitarne akcije za Sarah-Henu Behlulović četrnaestogodišnju djevojčicu iz Mostara koja je oboljela od maligne bolesti, agresivnog tumora s brojnim udaljenim žarištima.

Uvidom u nove nalaze i preglede, ustanovljeno je kako Hena mora biti podvrgnuta jako kompliciranoj i za nju nužnoj operaciji za život. Operacija bi se trebala što prije obaviti, a predložena bolnica je Sveučilišna bolnica u Grazu LKH – Univ. Klinikum Graz (Klinika za ortopediju LKH Graz). Cijena operacije iznosi 60 000 EUR, a iznos je potrebno prikupiti u što skorijem roku.

Također, potrebno je osigurati sredstva za boravak u Grazu Hene i njene majke Sandre Behlulović, bez čije pomoći Hena ne može samostalno provesti cjelokupno liječenje kako je planirano programom terapije.

Kako nam je rekao Fuad Hujdur Fudo, predsjednik Moto kluba Team Mostar, njegovi prijatelji motoristi i članovi Kluba, u kratkom su vremenu preko Facebooka organizirali prikupljanje novca i na ovaj se način priključili humanitarnoj akciji.

Inače, ovaj moto klub koji je u procesu registracije, okuplja preko stotinu članova, ljubitelja motora. Namjera okupljanja i formalnog ustroja kroz Klub, prije svega je druženje, širenje prijateljstva sa ljubiteljima motora iz drugih gradova i popravljanja imidž motorista u društvu.

Fudo ističe kako će klub nastaviti s akcijama pomoći sugrađanima. Namjera im je krajem ljeta, upravo kroz jednu takvu humanitarnu akciju, uraditi i službeno predstavljanje MK Team Mostar. Tako prikupljeni novac uplatit će na račun javnih ustanova u Mostaru koji imaju novčani problema u pružanju pomoći socijalno ugroženim stanovnicima.

Kopirati
Drag cursor here to close