Naoblaka i kiša

Do kraja tjedna promjenjivo vrijeme u BiH

Lifestyle / Flash | 27. 01. 2016. u 08:05 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Hercegovini, zapadnoj i jugozapadnoj Bosni u četvrtak će biti pretežno oblačno vrijeme, povremeno i ponegdje uz slabu kišu. U ostatku BiH bit će uglavnom sunčano uz umjerenu naoblaku.

Po kotlinama središnje i istočne Bosne bit će s maglom i sumaglicom. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 4 do 8, a najviša dnevna od 7 do 13, u Hercegovini i u Krajini do 16 stupnjeva.

U Bosni će u petak, 29. siječnja biti pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini prijepodne bit će sunčano, a poslijepodne naoblačenje. U prvom dijelu dana na sjeveru i sjeverozapadu Bosne bit će sa slabom kišom, a poslijepodne i večernjim satima kiša se očekuje u središnjoj, istočnoj i sjeveroistočnoj Bosni. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 3 do 8, a najviša dnevna od 6 do 11, u Hercegovini od 12 do 16 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u subotu, 30. siječnja bit će pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama bit će s maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperatura od -3 do 2, na jugu od 3 do 6, a najviša dnevna od 8 do 13, u Hercegovini od 12 do 16 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close