Od rocka do narodne

Doček Nove godine: BiH zakazala, ali regija ima dobru ponudu

Lifestyle / Flash | 23. 12. 2015. u 09:25 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom da ni ove godine građani Mostara nisu u prilici slaviti Novu godinu na otvorenom, jer gradske vlasti već duži niz godina na ovu ideju odmahuju rukom, većina njih novogodišnju noć dočekat će u mostarskim restoranima, kafićima, diskotekama. No oni kojima džep i vrijeme dozvoljavaju spakirat će kofere i zabaviti se u nekom od gradova regije.

Diljem Hrvatske građane će zabavljati poznate zvijezde s estrade.

Sara Renar, Psihomodo Pop i TBF u Splitu

Popis izvođača koji će nastupiti na svečanom dočeku 2016. godine među prvima je, krajem srpnja, objavio grad Split. Publiku u najluđoj noći u godini očekuju hvaljena zagrebačka kantautorica Sara Renar, poznati zagrebački bend Psihomodo Pop te splitske zvijezde, grupa TBF. Za kraj novogodišnjeg tuluma u Splitu nastupit će DJ-a Pero Fullhouseo.

Dubrovnik zabavlja kraljica hrvatske estrade

Na dubrovačkom Stradunu će nastupiti kraljica hrvatske estrade, slavna Severina, popularna dubrovačka Silente te DJ Kameny, donedavni član grupe Colonia koji sada nastupa kao DJ.

Poreč će zabavljati Severinina sugrađanka splitska pjevačica Jelena Rozga, dok će u Rijeci na Korzu nastupiti poznati riječki izvođači grupa Moskva, grupa Grad i Neno Belan i Fiumens, te zagrebačka grupa Hladno pivo.

Šibenik će u 2016. ući uz Prljavo kazalište, a Rovinj uz Parni valjak. Posjetitelji Makarske će odbrojavati s Magazinom.

Zagreb organizira doček na nekoliko mjesta

Doček na glavnom zagrebačkom trgu tradicionalno privuče tisuće posjetitelja, a očekuje se da će tako biti i ovaj put. Glavna zvijezda večeri bit će Nina Badrić, a mnoge će sigurno razveseliti i gostovanje Vatre, kojoj će središnji nastup te večeri ipak biti na dočeku u Karlovcu.

Osim Nine Badrić i Vatre, na Trgu će nastupiti i nekoliko mladih bendova. Svjetski portali su Zagreb proglasili najljepše uređenim blagdanskim gradom, tako da će Zagrepčani i svi posjetitelji diljem grada imati nekoliko organiziranih dočeka. Dočeke možete pogledati ovdje.

Budvu zabavlja zvijezda regije

''Novogodišnji program u Budvi nisu samo velika pjevačka imena, naš program je mnogo više od toga'', najavila je Budva najluđu noć u godini.

Javni doček Nove godine je događaj bez koga se Budva više ne može zamisliti. Budvu zabavlja zvijezda regije. Program će početi 31. prosinca koncertom grupe 'Perper' nakon kojih će uslijediti novogodišnji spektakl uz najveću zvijezdu regije, Zdravka Čolića.

Program se nastavlja 1. siječnja kada će ljubitelji klasične glazbe moći uživati u svečanom popodnevnom koncertu 'Mediteranskog revijskog orkestra' s istaknutim solistima. U sklopu večernjeg programa 1. siječnja nastupit će Danijel Alibabić i jedan od najpopularnijih muzičara regije, Gibonni. No slavlje u Budvi se nastavlja i 2. siječnja u večernjim satima nastupit će Vanja Radovanović, a novogodišnji program na trgu zatvorit će potpuno jedinstveni zbor – 'Viva Vox'.

Podgorica najavila spektakl s Joksimovićem i Hari Mata Harijem

Nakon višegodišnje pauze glavni grad Podgorica će ove godine organizirati doček Nove godine na Trgu Republike.

Tom prilikom bit će priređen bogat glazbeni program, a građane i sve goste Podgorice u novogodišnjoj noći zabavljat će jedne od najvećih i najpopularnijih glazbenih zvijezda sa ovih prostora, Željko Joksimović i Hari Mata Hari.

Rock’n’roll doček u Kotoru

Kotor je najavio program koji grad priprema i zaista je poseban po svojoj koncepciji i ponudi.

Program samog dočeka je glazbeni, rock’n’roll koncert, a prve noći nastupat će The Best Beat (The Beatles tribute band), Artan Lili i Sacri Cuori (31.12.), dok će druge noći svirati Light Under the Black Mountain, Repetitor i The Bambi Molesters.

Turistička Organizacija Općine Kotor je diljem regije prezentirala svoj novogodišnji program.

Tony Cetinski će nastupiti u Bečićima, dok će u jednom od hotela posjetitelje zabavljati Željko Bebek. U Petrovcu gosti će Novu godinu dočekati uz Šabana Šaulića, Gorana Karana i Coloniju.

Beograd slavi četiri dana

Lepa Brena, Tropiko bend, Steven Seagal i njegov bend nastupit će u novogodišnjoj noći ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, dok će za reprizu dočeka nastupiti Svetlana Ražnatović Ceca.

"Na bini ispred Doma Narodne skupštine organizirat ćemo četiri koncerta. U utorak, 29. prosinca Beograđani i naši gosti imat će priliku uživati u koncertu grupe Miligram, a u srijedu 30. prosinca nastupit će grupa Van Gogh i Željko Joksimović.U Silvestarskoj noći predviđeni su nastupi Lepe Brene, Tropiko benda te Stevena Seagala i njegovog benda, a 1. siječnja koncert će održati Svetlana Ražnatović'', rekao je najavio je gradski menadžer Goran Vesić, javio je Tanjug.

Rokerski doček i u Novom Sadu

Novosađane i sve posjetitelje u Novu 2016. godinu uvest će bend Van Gogh, a osim njih na Trgu slobode svirat će Partibrejkersi, Love Huntersi, banjalučki bend Rok simfonija, te nepoznati sastav Štikle i vikleri.

Paralelno će se odvijati i program u Katoličkoj porti gdje će nastupati DJ-evi.

Za reprizu, odnosno 1. siječnja će u saletli Dunavskog parka nastupati gudači.

Novi sad će organizirati i doček Nove godine po Julijanskom kalendaru 13. Siječnja, kada će Novosađane zabavljati Goran Bregović. Prije njega nastupit će ansambl Zorule i slovenački glazbenik Manjifiko.

Zlatibor  zabavlja Sergej Ćetković

Goste Zlatibora u novogodišnjoj noći na Kraljevom trgu zabavljat će Sergej Ćetković, a u ponoć će nastupiti trubački orkestar Radiše Vitezovića, kada će biti upriličen izuzetno atraktivan vatromet, najavile su nadležne službe.

Za najmlađe posjetitelje Zlatibora prije koncerta bit će organizirana dječja predstava uz dijeljenje prikladnih poklona. Za reprizu, 1. siječnja 2016. godine na Kraljevom trgu nastupat će Hari Mata Hari.

Ostale nastupe i koncerte u Srbiji možete pogledati ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close