'Grob'

Energična svirka Consecrationa u Abraševiću

Lifestyle / Flash | 12. 12. 2015. u 08:24 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peti studijski album ‘Grob’, jednog od najboljih live bendova na našim prostorima, grupe Consecration, predstavljen je u petak 11.prosinca, u Mostaru.

Publika u OKC-u Abrašević imala je priliku čuti završni dio životne trilogije, ovog kultnog beogradskog benda, koju uz ‘Grob’, čine ‘Cimet’ i ‘Univerzum zna’ te neizostavne hitove sa prva dva izdanja ("aux", ".avi" ) zahvaljujući kojima je ovaj bend i stekao zavidnu bazu fanova širom Europe.



‘Univerzum zna’ i ‘Grob’ su albumi koji se širom regije definiraju kao "nešto najuzbudljivije što možete čuti sa domaćih prostora iz domena čvršćih žanrova''. Četvrtim i petim albumom na kojima su radili sa čuvenim Aaronom Harrisom (ISIS) i Jamesom Plotkinom koji potpisuju miks i mastering, samo su potvrdili svoj kvalitetu koji se nadaleko pročuo, pa su tako prošle godine nastupali u Zagrebu kao gosti legendarnog sludge / doom benda Neurosis.

Ove godine su rasprodali klub CK13 u Novom Sadu, otvorili glavnu binu Arsenal festa u Kragujevcu, nastupali na Metal Days festivalu u Tolminu, u Sloveniji i nedavnim nastupom na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu ostavili najsnažniji dojam.

Kopirati
Drag cursor here to close