Akcija

Evo kako u stvarnosti izgleda snimanje scena seksa

Lifestyle / Flash | 21. 10. 2015. u 16:07 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U javnost su isplivale neke 'behind-the-scenes' snimke iz filma 'Stretch' koje prikazuju koliko neerotske mogu biti scene seksa za snimanje. Tome u prilog ide i histerično ponašanje glumaca koje traje sve dok redatelj ne vikne: "Akcija!".

Video koji je procurio u javnost prikazuje glumce Brooklyn Decker i Patricka Wilsona na vrhuncu scene seksa, koja je snimana iz uobičajene, iznad-ramena misionarske poze, piše Express.

Glumci u ovakvim scenama obično nose usko rublje, koje se ne vidi na snimci. Kako se čini nema pauza da bi se glumci opustili, nego se pušta glazba, redatelj se zeza, a inspicijent stoji pripravan poprskati glumce lažnim znojem.

Iako ovaj film možda i nije najbolji primjer kako iz glumaca izvući ono najbolje, postoje i neki koji se navodno jako užive, poput glumica u nagrađivanom filmu 'Adelin život', prenosi Independent.

U Lars von Trierovoj 'Nimfomanki' je, s druge strane, korištena digitalna montaža pomoću koje su se 'slagala' naknadno snimljena spolovila porno glumaca na tijela glavnih glumaca.

Kopirati
Drag cursor here to close