isprike

George iz ‘Seinfelda’ konačno objasnio zašto su ubili njegovu zaručnicu

Lifestyle / Flash | 05. 06. 2015. u 11:12 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Seinfeld” je toliko puta repriziran i prikazivan na televiziji da se vrlo vjerojatno sjećate Susan Ross. Zaručnice Georgea Costanze koja je umrla ližući kuverte u kojima je slala pozivnice za njihovo vjenčanje. Naravno da se sjećate. Tko to može zaboraviti.

Većini je ovo bila jedna od najsmješnijih situacija u seriji, ali postoji neki mali broj fanova koji je potpuno opsjednut tim događajem. Doslovno se od 1996. pitaju što se toliko strašno moralo dogoditi da se tako riješe Susan, koju je glumila Heidi Swedberg. Howard Stern, jedan od najboljih radijskih voditelja, jedan je od fanova koje je to zanimalo. Pa je dovukao Jasona Alexandera, tipa koji glumi Georgea, u studio i otvoreno ga pitao. Je li istina da su je šutnuli van zato što on nije volio raditi s njom?, prenosi Telegram.hr.

Suptilne uvrede i rijetke pohvale

“Ma ta je glumica predivna cura. Volim je”, isprva je Alexander uvjeravao Sterna. Problem je, kaže, što nitko nije mogao reagirati na nju. “Njezini instinkti u sceni – njezina komedija i moja – nikako se nisu mogli uskladiti”.



Ali Larry David, producent, kreator i scenarist “Seinfelda”, nastavio je pisati epizode sa Susan. “Mogli smo joj raditi užasne stvari”, rekao je Alexander, “ali publika je uvijek bila na mojoj strani”. Na kraju je i ostatak ekipe shvatio da je vrlo teško glumiti s njom. Nakon što su Julia Louis-Dreyfus i Jerry Seinfeld odigrali nekoliko scena s njom, znali su da ne mogu više.

Ogorčena cijela ekipa serije

“Potpuno je jebeno nemoguće”, prisjetio se Alexander da su ovi govorili. “Julia je rekla: ‘Ne želite je samo vi ubiti?’, na što je Larry samo odgovorio: ‘Ka-bang!’”. I tako je Susan Ross umrla od jeftinog ljepila s kuverti.

Ova priča je eksplodirala na društvenim mrežama danas. I čini se da se Jason Alexander malo posramio onoga što je rekao. Na Twitteru je objavio cijelu ispriku, odnosno objašnjenje da zapravo uopće nije želio uvrijediti kolegicu. Da su svi pogrešno razumjeli što je rekao, da zapravo nije rekao da su je svi mrzili. Iako postoji snimka od prethodnog dana kako govori baš to. I iako je Julia Louis-Dreyfus identičnu stvar rekla na DVD komentaru.

Cijelu ispriku možete pročitati ovdje, ali ukratko, Alexander kaže da je Heidi draga osoba koja je sigurno teško radila da stvori Susan i očito je postala lik koji su Larry i Jerry htjeli. “Heidi je uvijek pitala treba li nešto drugačije napraviti… Bila je velikodušna i predivna i sada se ljutim na sebe što sam ispričao priču koja bi mogla umanjiti njezin ugled.”

Kopirati
Drag cursor here to close