ljubav ne zna granice

Hit na Facebooku: Mladoženja iz Osijeka mora u Srbiju po mladu

Lifestyle / Flash | 25. 09. 2015. u 06:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog kontramjera na kontramjere Hrvatske i Srbije pate osim gospodarstvenika, čini se i obični građani i građanke. Najprije je Hrvatska zatvorila Bajakovo za teretni promet, onda je Srbija uzvratila blokadom hrvatskog teretnog prometa da bi naposljetku hrvatska Vlada blokirala granicu za sva srpska vozila.

Jedan korisnik Facebooka odlučio se obratiti Vladi RH i poručio je da ga ništa, pa ni blokada granica, neće spriječiti u njegovim namjerama da ode u Novi Sad (i vrati u Hrvatsku na vjenčanje).

“Ja imam svatove 3.10. i po mladu idem u NS, otvorili vi taj Erdut ili ne, vjerujte mi ja ću proći. Milom ili silom. Hvala!”, poručio je Vladi Miodrag Novaković (Minc Priki) i postao instant hit na društvenim mrežama.

Ja imam svatove 3.10. i po mladu idem u NS, otvorili vi taj Erdut ili ne, vjerujte mi ja cu proi. Milom ili silom. Hvala!

Posted by Minc Priki on 23. rujan 2015

Novaković je većinom dobio komentare podrške, najčešće varijacaje na temu kako ljubav ne poznaje granice. “Svaka čast. Ljubav ne zna za granice. Puno sreće”, “Da se ljudi više vole, ljube, bilo bi manje inata. Volite se i sretno Vam mladenci”, Ljubav ruši granice. Samo napred da dokažemo da nas ovi glupi političari sa obe strane ne mogu više uvlačiti u njihovo prljavo blato”, samo su neki od komentara, prenosi Telegram.hr.

“Javi gdje je svadba, da dođemo”, upitao ga je jedan od komentatora. “Minc, ako saznaš koji je prijelaz otvoren javi jer i meni trebaju gosti stić 03.10. na svadbu, a ove njihove igrice me ubijaju u pojam”, poručila je pak jedna komentatorica.

Kopirati
Drag cursor here to close