Mostar

Igre bez granica razveselile srednjoškolce

Lifestyle / Flash | 14. 03. 2015. u 07:14 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je u Mostaru na platou ispred Mepas Mall-a u organizaciji Mreže Vijeća Učenika Hercegovačko-neretvanske županije održana akcija simboličnog naziva ''Igre bez granica''.

U igrama su, što aktivno, što kao navijači, sudjelovali učenici iz svih škola Hercegovačko-neretvanske županije te Zapadnohercegovačke županije bez obzira po kojem planu i programu pohađaju nastavu. Brojni su se prolaznici također pridružili srednjoškolcima u zabavi i bodrenju ekipa te je u akciji sudjelovalo oko stotinjak ljudi.

Srednjoškolci su bili podijeljeni u parove te su se natjecali u brojnim igrama u kojima su trebali pokazati svoje znanje, brzinu i vještine. Sve su igre bile natjecateljskog karaktera, poput igre 'Slijepac i hromi', čitanje riječi sa usana partnera, 'Najslabija karika' i druge. Pobjednički par je nagrađen sa prigodnim nagradama,a srednjoškolci su po završetku akcije nastavili s druženjem.

Mreža Vijeća Učenika HNŽ-a sljedeći petak organizira akciju pod nazivom ''Rat boja''. Ta će se akcija također održati ispred Mepas Mall-a, a u njoj će učenici te prolaznici moći na velikom panou bojama ispisati svoje želje i time još jednom pokazati svoju kreativnost te zajedništvo, priopćila je Mreža vijeća učenika HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close