Ne bi ih mijenjale

Imaju male grudi i nevjerojatno su seksi

Lifestyle / Flash | 29. 04. 2015. u 13:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I dok većina ljudi bujno poprsje smatra glavnim ženskim adutom, drugi ipak ne dijele to mišljenje. Među poznatim damama ima i onih koje se ne libe upravo taj atribut ponosno istaknuti. Kako kažu, one obožavaju svoje grudi i nikada ih ne bi mijenjale za veće.

Kate Moss

Male grudi nisu bile prepreka da Kate postane jedan od najpopularniji i angažiranijih modela svijeta. Naprotiv, one su dobrim dijelom doprinijele njenom imidžu. Iako je kao tinejdžerka upravo zbog malih grudi bila nesigurna u svoj izgled, vremenom je njezina nelagodnost jenjavala, pogotovo kada se počela baviti modelingom.

Paris Hilton

Popularna starleta više puta je naglasila da obožava svoje grudi, kao i da ih nikada ne bi mijenjala za veće.

''Prolazila sam kroz razdoblje nesigurnosti kada sam bila mlađa, pogotovo u pubertetu. Sjećam se da sam sa 13 godina jako patila zbog malih grudi i više sam nalikovala na dječaka nego na djevojčicu'', kazala je Paris jednom prilikom.

Keira Knightly

Atraktivna glumica se često šali na svoj račun zbog malih grudi, ali kako kaže, sasvim je zadovoljna svojim izgledom. ''Kada sam imala 17 godina bila sam presretna jer su mi grudi konačno počele rasti. A onda sam ja porasla, ali one nisu'', našalila se Keira

Dakota Johnson

Glumica koju je planetarno proslavio film „Pedeset nijansi siva” također se ne može pohvaliti bujnim poprsjem. Ipak, ovo je nije spriječilo da se apsolutno uživi u ulogu Anastasije i bez srama snimi eksplicitne scene seksa, a da pri tom izgleda fenomenalno.

Miranda Kerr

Australijski top model, poznat po suradnji sa modnom kućom „Victoria's secret”, spada u najljepše žene svijeta. Iako nisu pretjerano bujne, njene grudi su savršenog oblika, a Miranda je naglasila kako joj savršeno pristaju, baš takve kakve jesu.

Kopirati
Drag cursor here to close