Welcome to Mostar

Je li ovo prava slika Mostara?

Lifestyle / Flash | 26. 07. 2011. u 08:26 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na jednom od ulaza u Stari grad u Mostaru, kod Krive ćuprije, jutros su djelatnici komunalnog poduzeća zatekli veću količinu hrane i drugog otpada iz obližnjih restorana. Iako na tom mjestu postoje četiri kontejnera velike količine otpada završe pored istih.

Tako smo jutros na licu mjesta osim djelatnika komunalnog poduzeća zatekli i nekoliko vlasnika restorana, nadležne iz komunalnog poduzeća, te inspekciju Grada Mostara.

U pojedinim trenucima dolazilo je do verbalnih sukoba , ali je sve ostalo na tome. Pojedini su se žalili kako se kontejneri ne prazne redovito, dok inspekcija i nadležni u komunalnom poduzeću nisu takvog mišljenja.

Istaknuto je da su prije nekoliko dana djelatnici komunalnog poduzeća odvezli veću količinu smeća sa prilaza plaži ispod Starog mosta, ali da to nitko ni ne zna, a oko ovakvih stvari se diže nepotrebna galama.

"Smeće se odvozi prema predviđenom planu, dok pojedinci to ne vide, ali i ne mare pa se jednostavno izbaci veća količina hrane pored kontejnera koja stvara nesnosan smrad", rekli su komunalci.

Ovo je još samo jedna slika u nizu koja pokazuje kakvi su pojedinci u gradu koji istog ne čuvaju, te kvare kakav-takav ugled turističkog mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close