nova era

Jeste li znali da Snjeguljica ima sestru?

Lifestyle / Flash | 05. 04. 2016. u 16:35 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Disney je najavio novu eru. Animirane, filmske klasike odlučili su pretvoriti u dugometražne igrane filmove. Tako nam uskoro stiže "Ljepotica i zvijer", film koji se iduće godine očekuje u kinima, a u pripremi je i "Mala sirena".

No, još jedna najava je tu, slavna "Snjeguljica" koja je svoje prvo filmsko uprizorenje doživjela 1937. godine, ali ovoga puta se radnja neće fokusirati na nju, nego na njezinu sestru Rose Red. Da, eto, otkrivena je dugo čuvana tajna, Snjeguljica ima sestru. Naime, slavna braća Grimm napisala su bila dvije, ne toliko povezane priče, onu poznatiju o Snjeguljici, ali i onu manje poznatu o njezinoj sestri. Novi film neće se u potpunosti temeljiti prema spomenutoj priči, ali će se intenzivno pozabaviti s Rose Red, prenosi Buro24/7.

Ova najava nimalo ne čudi, a činjenica je kako će ovo biti pravi twist ove ikoničke priče. Poznato je i kako je scenarij razradio Justin Merz, koji je potom doradio Evan Daugherty, a koji je već imao prste i u filmu iz 2012. godine "Snjeguljica i lovac". Ono što još za sada ostaje nepoznanica jest tko će utjeloviti njezinu sestru?

Kopirati
Drag cursor here to close