Tennessee

Jon Bon Jovi odgovorio ženu od samoubojstva dok je snimao spot na mostu

Popularni pjevač Jon Bon Jovi spriječio je samoubojstvo na mostu u Nashvilleu, nagovorio ženu da se povuče s ruba i spasio joj život.
Lifestyle / Flash | 12. 09. 2024. u 08:09 | M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jon Bon Jovi bio je na pravom mjestu u pravo vrijeme u utorak kada je pomogao nagovoriti ženu da ne skoči s mosta u Nashvilleu, Tennessee.

Poznati pjevač i član Rock & Roll kuće slavnih slučajno je snimao glazbeni spot na pješačkom mostu Seigenthaler kada je ugledao ženu u "trenutku krize", prenosi mediji.

"Pozdravljamo @jonbonjovi i njegov timu koji su pomogli ženi na mostu Seigenthaler Ped u utorak navečer," napisali su službenici policije Metro Nashville na X-u. "Bon Jovi ju je pomogao uvjeriti da siđe s ruba iznad rijeke Cumberland na sigurno."

Jon Bon Jovi i asistentica video produkcije nagovorili su ženu koja je stajala na rubu pješačkog mosta u Nashvilleu da se vrati preko ograde na sigurno.

Policija kaže da se ovo dogodilo u utorak na pješačkom mostu Seigenthaler, koji se proteže preko rijeke Cumberland.

Mediji pišu kako je Bon Jovi snimao glazbeni spot na mostu, koji je tijekom snimanja ostao otvoren za javnost.

Video koji je objavljen na YouTubeu, ali je kasnije uklonjen, prikazuje asistenticu i pjevača kako razgovaraju sa ženom. Pjevač je polako prišao, mahnuo ženi i uključio se i nagovorio ženu da odustane od samoubojstva.

Naposljetku se žena okrenula prema njima, a oni su joj pomogli preko ograde na sigurno. Bon Jovi je razgovarao sa ženom i zagrlio je.

Kopirati
Drag cursor here to close