X Factor presudio

Jurić za Bljesak: Glazba je ono za što me Bog dao

Lifestyle / Flash | 07. 04. 2015. u 13:06 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je emotivnim i iskrenim nastupom osvojio žiri X Factora, ali i publiku diljem regije Ivo Jurić je s nama podijelio svoje iskustvo s popularnog showa, ali i što dalje sprema u karijeri.

Iako je zvučan i poznat glas u Hercegovini Ivo se odlučio okušati i na ovom showu, jer kako kaže želio je upoznati nove ljude, steći novo iskustvo, ali i promovirati se.

''Moje sudjelovanje u X Factoru je jedna velika promocija za mene. Gotovo nikada nisam zadovoljan nastupom pa tako nisam zadovoljan ni ovim. Bio sam pod ekstremnom dozom treme, i zbog toga nisam mogao pjevati kao inače, no unatoč tome uspio sam oduševiti žiri i publiku što mi je iznimno drago'', rekao je u razgovoru za Bljesak.info Jurić, dodajući kako tremu nije imao zbog nesigurnosti, već zbog poštovanja prema osobama koje sjede u žiriju.

''Komentari kolega, prijatelja i obitelji su bili pozitivni. Svi su oduševljeni, oni koji me duže znaju, vidjeli su tremu koju sam imao, ali i njih je pridobila moja iskrenost i emocija u nastupu, što je ja vjerujem pridobilo i ostatak publike'', rekao je Ivo. Sudjelovanje na ovom natjecanju Ivi je donijelo brojna poznanstva, prijateljstva, nove suradnike, pa čak i neke poslovne suradnje, ali i životnu odluku.

''Često puta sam razmišljao o tome je li ovaj put kojim sam pošao pravi. Je li 'to to', pravi put za mene. Nisam bio siguran jesu li svi ti reflektori, pozornost ali i odgovornost koju nosi ovaj posao za mene. No, nakon nastupa u X Factoru kada sam stao na binu pred publiku i kada sam osjetio njihovo oduševljenje, odluka je došla sama od sebe. Glazba je ono za što me Bog dao'', ispričao nam je Ivo.

25-godišnji pjevač je i za Franjevačku mladež - Framu, napisao pjesmu 'Pusti glas', čiji je ujedno i autor glazbe i aranžmana.

Ivin glazbeni angažman mnogima je poznat, ima tri objavljene pjesme sa spotom, te sedam završenih pjesama, a uskoro će ljubitelji Ivinog glasa čuti i novu pjesmu, koja je kako kaže, drukčija od svge što je do sada radio.

''Pjesma je totalno nekarakteristična za mene. Zove se 'Sveto ili prokleto', iako ima jak naziv pjesma je živahna, ljetna, u veselim ritmovima, mislim da će se svidjeti publici'', kaže Ivo, napominjući kako su na pjesmi radili Atila Aksoj iz Zostera, Mujo Šantić iz Mostar Sevdah Reuniona, a produkciju je radio Đeno Mujić.

Također, Ivo će nastupiti i na Melodijama Mostara, čija je pjesma 'Balada za prijatelja' ušla izravno u finale.

''Baladu za prijatelja je napisao Martin Pavlović, a za nju ću spot raditi nakon Melodija Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close