Kakav doček...

Karleuša zrakoplovom Vlade RS letjela za Budvu: Tko to sve plaća?

Pored Karleuše nastupio je niz folk pjevača, a nema informacija tko je i koliko platio koncert koji je bio besplatan za građane.
Lifestyle / Flash | 28. 07. 2024. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jelena Karleuša pod rotacijama i zrakoplovom Tehničko remontnog zavoda Bratunac u subotu je stigla u Banja Luku/Čelinac, te su je odvezli u Budvu gdje je istu večer nastupala.

Na koncertu su se pojavili mnogi čelnici SNSD, među kojima je dominirao predsjednik GrO Banja Luka Vlado Đajić, ali i njihova uzdanica u Banja Luci dr. Nikola Šobot, te načelnik Čelinca Vlado Gligorić.

Pored Karleuše nastupio je niz folk pjevača, a nema informacija tko je i koliko platio koncert koji je bio besplatan za građane.

Jesu li javnim novcem plaćeni nastupi pjevača i ima li sve veze sa izbornom kampanjom, koja službeno nije počela, nadležni će odgovoriti. U prvom redu, općina Čelinac, ali i SIP.

"Hvala svima u Banja Luci i Općini Čelinac. Kakav doček, kakva organizacija, kako divni ljudi! Bez riječi sam! Ovako se dočekuje, voli i poštuje gost! A sada na aerodrom pa pravac Montenegro. Omnia, are you ready?", napisala je na Instagramu.

Inače, TRB je 2021.godine od Vlade RS kupio CESNU 525, za koju se tvrdilo da je u kvaru. Zbog toga je izvršna vlast kupila novi zrakoplov za 19 milijuna maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close