Nakon šuškanja

Kraljevska obitelj otkrila novosti o liječenju Kate Middleton

Glasine o tome gdje se Kate nalazi počele su kada su online detektivi preplavili TikTok i Reddit, tvrdeći da majka troje djece traži liječenje u renomiranom centru za rak.
Lifestyle / Flash | 13. 06. 2024. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Princeza Kate Middleton (42) u ožujku je otkrila da boluje od raka te se povukla iz javnosti. Teorije zavjere i glasine o tome gdje se princeza nalazi šire se na društvenim mrežama. Mnogi tvrde da se Kate liječi u Houstonu u Centru za rak MD Anderson.

No, Kensigtonska palača demantirala je tu tvrdnju za Houston Chronicle. Tvrde da se Kate liječi u Londonu.

ET piše da se ona i princ William pripremaju za ljetni odmor s troje djece.

Zavjere na društvenim mrežama

Šuškanja o tome da se princeza liječi u Houstonu preplavile su društvene mreže.

Glasine o tome gdje se Kate nalazi počele su kada su online detektivi preplavili TikTok i Reddit, tvrdeći da majka troje djece traži liječenje u renomiranom centru za rak, koji se dugo smatra jednim od najcjenjenijih svjetskih centara posvećenih isključivo liječenju oboljelih od raka, piše Story.hr

Odgađa dužnosti zbog bolesti

Predstavnici Centra za rak MD Anderson rekli su da bolnica ne može komentirati je li Kate pacijent ili nije zbog zakona o privatnosti pacijenata.

Kate je objavila svoju dijagnozu 22. ožujka. Ranije ove godine bila je podvrgnuta operaciji abdomena i smatralo se da njezino stanje nije kancerogeno.

Ali testovi nakon operacije "utvrdili su da je rak bio prisutan". U to je vrijeme Kate rekla da je na preventivnoj kemoterapiji i da je "u ranoj fazi tog liječenja".

Kopirati
Drag cursor here to close