Nova romansa?

Koga ljubi Angelina Jolie?

Glumica i redateljica provela je u društvu Davida Mayera de Rothschilda (44) tri sata na ručku u restoranu u Malibuu. Oboje su bili odlično raspoloženi i Jolie se smješkala nakon dugo vremena.
Lifestyle / Flash | 29. 03. 2023. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Angelina Jolie (47) snimljena je prije nekoliko dana u društvu britanskog milijardera, a uskoro su krenula šuškanja o novoj romansi.

Glumica i redateljica provela je u društvu Davida Mayera de Rothschilda (44) tri sata na ručku u restoranu u Malibuu. Oboje su bili odlično raspoloženi i Jolie se smješkala nakon dugo vremena.

Angelina je blistala u crnoj haljini s prorezima uz koju je nosila štikle i sunčane naočale. David je odjenuo plave hlače, sivu majicu i jaknu. Nije poznato je li njihov ručak bio privatne ili poslovne prirodne, no oboje slove za velike ekološke aktiviste, prenosi Story.hr.

Foto:Profimedia / Glumica i redateljica provela je u društvu Davida Mayera de Rothschilda

Jolie nije komentirala svoj ljubavni život nakon što se raspao njezin brak s Bradom Pittom 2016. godine. Još traje njihova brakorazvodna parnica jer se ne slažu oko skrbništva nad djecom i raspodjele imovine.

Ipak, ranije se šuškalo o njezinoj vezi s reperom The Weekndom (33) s kojim je više puta snimljena, a često je bila i u društvu bivšeg supruga Jonnyja Leeja Millera (50).

Mnogi su se zapitali i tko je David s kojim se Angelina družila. Riječ je o članu jedne od najbogatije obitelji na svijetu čiju je imovinu Forbes procijenio na više od 500 milijardi dolara. Obitelj Rotschild započela je svoju bankarsku dinastiju u Europi u 1700-ima i otada ima velik utjecaj na ekonomsku i političku povijest.

David je najmlađe od troje djece bankara pokojnog Evelyna de Rothschilda i Victorije Lou Schott (74) iz Engleske. Njegovo srednje ime Mayer uzeto je od imena osnivača bankarskog carstva obitelji Rothschild, Mayera Amschela Rothschilda.

Najmlađi nasljednik bankarskog bogatstva svoje rođen je 1978. u Londonu. Kao tinejdžer David je bio najbolje rangirani skakač na konju u britanskom juniorskom timu. Kasnije je odustao od sporta da bi nastavio s obrazovanjem.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David de Rothschild (@davidmderothschild)

David je završio studij na Sveučilištu Oxford Brookes i dobio je diplomu političkih znanosti i informacijskih sustava. Godine 2002. nastavio je obrazovanje u Londonu gdje je dobio diplomu prirodne medicine.

S 20 godina je pokrenuo vlastiti posao u području glazbe koji je kasnije prodao i kupio je organsku farmu od 1.100 hektara na Novom Zelandu. Nakon toga su ga pozvali da sudjeluje u polarnoj ekspediciji, a to ga je iskustvo pretvorilo u poduzetnog eko-avanturista.

Poznat je i po pustolovnom podvigu recikliranim brodom kojim je oplovio Tihi ocean 2010. godine. Aktivno se bavi podizanjem svijesti o negativnim učincima klimatskih promjena na život na Zemlji.

Osnovao je organizaciju Adventure Ecology koja služi kao za raspravu o klimatskim promjenama i povezanim problemima. Kako tvrde neki mediji, upravo su ga ove njegove aktivnosti dovele do Angeline, no to ne isključuje da bi među njima moglo biti nešto više.

Kopirati
Drag cursor here to close