Svečanost

Koncertom obilježeno šest godina postojanja Ornamenta

Lifestyle / Flash | 18. 05. 2015. u 16:35 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvorani kulturnog doma u prigradskom mostarskom naselju Potoci u nedjelju navečer održan je godišnji koncert ansambla 'Ornament'.

Kroz jednosatni program posjetitelji su mogli čuti i vidjeti što je sve radio ovaj ansambl kroz proteklih šest godina.

U ovom ansamblu djeluje zbor, glazbena radionica, te škola glazbe gdje djeca mogu naučiti svirati, pjevati i plesati. Kroz ansambl je prošao veliki broj djece i mladih iz Potoka, Prigrađana, Vrapčića i drugih naselja bjelopoljske kotline.

Do sada je ansambl sudjelovao u brojnim programima i manifestacijama vjerskog i kulturnog karaktera, ali i sami organiziraju brojne aktivnosti.

Na godišnjem koncertu uručene su zahvalnice pojedincima i firmama koje podržavaju rad ansambla, svatko na svoj način, a kroz program mogli su se čuti i vidjeti polaznici glazbene radionice, škole glazbe, ali i zbor koji je nositelj ovog ansambla.

Naredna aktivnost ovog ansambla je drugi dječji festival pod nazivom 'Djeca su vojska najjača' koji će se održati 24. svibnja. Osim festivala u okviru proslave šest godina postojanja, 7. lipnja održat će se koncert učenika škole glazbe, a 16. lipnja bit će održan predramazanski koncert 'Ide mjesec Ramazan'.

Kopirati
Drag cursor here to close