Novi potez

Kreacije mostarske dizajnerice Nives Ćorić u modnom ateljeu

Lifestyle / Flash | 15. 01. 2015. u 08:10 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlada, ambiciozna dizajnerica iz Mostara Nives Ćorić zaslužna je za modni brend NICCA. Svoje kreacije predstavila je na nekoliko modnih manifestacija, a uskoro planira otvoriti modni atelje.

''Dizajn je sastavni dio mog života jer mi je i mama modna dizajnerica, tako da sam se od malena susretala sa modom i dizajnom. Prije 6 godina sa prijateljicom sam počela raditi torbice i ostale modne dodatke, a prošle godina sam se počela baviti dizajnom i šivanjem odjeće i po prvi put sam se pojavila sa svojim brendom NICCA'', rekla je Nives Ćorić za Moja.ba.

Mlada Mostarka je svoje kolekcije predstavila na Fashion Weeku u Sarajevu, na Sajmu gospodarstva u Mostaru, na izborima za Miss Hercegovine, te na revijama humanitarnog karaktera.

Do kreacija ove dizajnerice potencijalni kupci mogu doći preko Facebook stranice, a ubrzo i u njezinom salonu koji će svoja vrata otvoriti za mjesec-dva dana. Nives, koja radi na novim kolekcijama za toplije vrijeme, je također najavila kako bi se uskoro njezin brend mogao naći i na jednoj web stranici izvan BiH, piše Moja.ba.

''Kolekcija za ljeto je započeta,ali sam je trenutno malo zapostavila,jer sam se posvetila ateljeu u koji želim uložiti svoj maksimum.Ljetnu kolekciju ću najvjerojatnije pokazati na proljetnom Fashion weeku'', rekla je Nives.

Više pročitajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close