Napokon

Kreće ljeto - od danas visoke temperature

Sljedećih dana bit će sunčano i vruće, onako kako to i priliči lipnju.
Lifestyle / Flash | 05. 06. 2024. u 07:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas će u našoj zemlji prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postupno smanjenje naoblake tijekom dana.

Poslijpodne u Bosni i ponegdje na istoku i sjeveru Hercegovine su mogući lokalni pljuskovi, rijetko praćeni grmljavinom. Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu Bosne zapadni i jugozapadni, a u ostalim područjima sjeverni i sjeverozapadni. Dnevna temperatura zraka od 20 do 26, na jugu i sjeveru do 29 °C.

U četvrtak bit će sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, na jugu do 21, a dnevna od 24 do 30, na jugu do 32 °C.

U petak se očekuje sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu Bosne zapadni i jugozapadni, a u ostalim područjima sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 20, na jugu i sjeveru do 23, a dnevna od 27 do 33 °C.

U subotu će biti sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 17 do 23, a dnevna od 28 do 32, na jugu i sjeveru zemlje do 34 °C.

Kopirati
Drag cursor here to close