nezahvalna djeca

Maradonine kćerke ljute na oca jer je priznao vanbračnoga sina!

Lifestyle / Flash | 04. 11. 2016. u 22:26 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni Diego Maradona (56) došao je na udar svojih kćerki Giannine (27) i Dalme (23) jer je priznao svog vanbračnog sina Diega Sinagru (30).

Kćerke su ljute na svoga oca, a još više na njegovu životnu partnericu Rocio Oliva, koja ga je nagovorila da prizna očinstvo.

Zbog uvrijeđenost njih su dvije čak odbile putovati u Dubai na proslavu očeva 56. rođendana (30. listopada).

"Očekivao sam u najmanju ruku jednu Whatsapp poruku ili video od Dalme i Gianinne i unuka Benjamina. Ali, ništa nije došlo. Nisam tužan, ali se loše osjećam, jer ljudi ne bi smjeli imati takvo ponašanje prema svome ocu ili djedu. Gianinna mi je čak odbila odgovoriti na telefonski poziv, a s Dalmom sam imao žestoku svađu", požalio je Maradona listu „Diario Popular“.

Nova Maradonina ljubav Rocio Oliva - također problematična za posesivne kćeri

Maradonin sin Diego Sinagra također igra nogomet u Italiji, ali u amaterskom klubu OP Savoia.

Ovaj rođeni Napolitanac potječe iz Maradonine veze s Cristianom Sinagra, dok je igrao u Napoliju.

Špekulira se čak da je papa Franjo savjetovao Maradoni da kao kršćanin prizna svoje dijete.

Naravno, legendarni Argentinac ne želi izgubiti naklonost svojih kćerki. Poziva ih da pokažu zahvalnost prema ocu, jamčeći im svoju punu privrženost kao i do sada.

"Ne smiju zaboraviti da sve što imaju trebaju zahvaliti meni. Da im tata nije igrao nogomet, danas ne bi imale ništa, kao što ni ja nisam ništa imao kad sam bio dijete. Zbog toga me sve ovo toliko boli, ali ja vas usprkos svemu puno volim", poručio je Maradona svojim kćerima.

Kopirati
Drag cursor here to close