retro

Mašna. Vintage & art market: Idealno mjesto za kupovinu blagdanskih poklona

Lifestyle / Flash | 30. 11. 2015. u 08:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novogodišnji Mašna market će se održati 12 i 13. prosinca 2015. godine (subota i nedjelja) u prostorijama Kina Bosna u sarajevu. Market će biti prodajnog karaktera a održavat će se u razdoblju od 11 do 18 sati.

Mašna Vintage & art market je namijenjen svim ljubiteljima vintage i retro stvari, umjetnina i rukotvorina. Do sada su uspješno održana dva marketa, koja su okupila preko 2000 ljudi, a izlagači ističu dobru posjećenost, pozitivnu atmosferu, kvalitetne predmete i dobro druženje.

Po prvi put, market će trajati dva dana, kako bi se svim zainteresiranim osobama pružila priilka da posjete market te kako bi se što većem broju umjetnika i kolekcionara pružila platforma za izlaganje njihovih radova i umrežavanje s drugim umjetnicama iz BiH – ističe Amra Jajetović, organizatorica Mašna marketa.

Na marketu će se pojaviti preko 50 izlagača sa ručno rađenim nakitom, ukrasnim predmetima, fotografijama, pločama, knjigama, vintage odjećom i namještajem, te drugim ukrasnim predmetima. Neki od izlagača su Modni salon NIT, Magic Knot, Kika Kreativka, S Unikatni nakit, Orgonit, Handmade by Ines, Šarene kapice, Unikatni nakit Saida, L.ART Handmade, Touch of Magic, Ćejf Magaza, Butterfly nakit i Male noćne čarolije.

Market će biti prodajnog karaktera, a ulaz će kao i do sada biti besplatan za sve posjetitelje.
U velikoj ponudi marketa će se naći vintage odjeća i obuća, restaurirani namještaj, ručno rađeni nakit, ploče, knjige, dizajnirana odjeća, slike, fotografije, ukrasni predmeti, pletiva i sl. Posjetitelji će, zasigurno, moći pronaći dosta zanimljivih proizvoda na te je ovo idealna prilika za kupovinu blagdanskih poklona. Također, bit će organizirane tombole i druge nagradne igre.

Kopirati
Drag cursor here to close