Elitna prostitucija?

Medijski rat starleta

Lifestyle / Flash | 14. 09. 2015. u 20:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madam Željka Rolović, koja je nedavno puštena iz pritvora nakon optužbi za organizaciju elitne prostitucije, za prostituciju je optužila srpsku starletu Staniju Dobrojević.


"Ne razumijem zašto se Stanija Dobrojević pravi da me ne poznaje kad je prošloga ljeta od mene tražila da je upoznajem s bogatom starijom klijentelom. Željela je da to budu stranci jer se bojala da je netko ne uhvati, rekla je Željka za srpski Kurir. Naravno, tvrdi da se osobno ne bavi prostitucijom, ali priznaje da je Staniju "prijateljski" upoznavala s muškarcima.

"Nije joj bilo važno s kim ću je upoznati nego je funkcionirala po principu daj šta daš. Upoznala sam je s nekoliko ljudi s kojima je bila. Jedan od njih je arhitekt koji drži lokale u Porto Montenegru, porijeklom je Rus, a drugi je Amerikanac", otkrila je madam, dodajući da je cijenu "usluga" Stanija sama određivala. 

Hvala za ?? @faust_design

A photo posted by Stanija Dobrojevic ?? (@stanijadobrojevic) onAug 27, 2015 at 7:48am PDT


Spomenuta starleta trenutno se nalazi u srpskoj inačici showa Farma, tako da će javnost neko vrijeme ostati zakinuta za njen komentar o ovim optužbama.

Kako pišu srpski mediji, madam Željka je bliska prijateljica Tine i Barbare Šegetin, sestara iz Rijeke koje se trenutno bore za glavnu nagradu u Big Brotheru.

Tinu je tako s bivšim dečkom, Crnogorcem Jovanom Vukotićem upoznala upravo Željka, a ta je ljubav pukla kada se Jovan nakon jednogodišnje kazne zatvora zbog pokušaja ubojstva vratio manekenki Dejani Živković.


Atraktivna Barbara je pak navodno bila u vezama sa nogometašima Lolom Smiljanićem, Ivicom Dragutinovićem, Zoranom Tošićem, Nikolom Ninkovićem i Aleksandrom Mitrovićem, a bliska je prijateljica sa Sorajom Vučelić.

Zbog razuzdanog tulumarenja po Beogradu i vezama s opasnim momcima dubokog džepa, sestre Šegetin srpski su mediji već prozvali "opasnim ljepoticama", dok su ih zbog prijateljstva s madam Željkom crnogorski mediji povezivali s elitnom prostitucijom.

One su tada opovrgnule takve navode, a Željka se i u ovoj ispovjedi Kuriru potrudila da ne spomene ni Tinu ni Barbaru.

Kopirati
Drag cursor here to close