napad

Mel Gibson ‘van sebe’: Pljunuo i vrijeđao fotoreporterku

Lifestyle / Flash | 24. 08. 2015. u 09:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Australska policija ispitivala je u ponedjeljak informacije prema kojima je američki glumac Mel Gison uvrijedio i gurnuo australsku novinarku koja ga je snimila u društvu mlade žene.

Kristi Miller, foto-reporterka dnevnika Daily Telegraph u Sydneyju, rekla je da je snimila dvije fotografije Mela Gibsona (59) kako izlazi u nedjelju navečer iz kina u društvu 24-godišnje Rosalind Ross, a zauzvrat naišla na agresivnu reakciju holivudske zvijezde.

Fotografkinja je ispričala dnevniku da ju je Mel Gibson gurnuo u leđa i verbalno napao. Gibson je bio "izvan sebe", dodala je Miller i rekla da joj je pljunuo u lice istodobno je vrijeđajući.

Policija Novog Južnog Walesa objavila je da će istražiti incident ne navodeći moguću kaznu.Glumčev predstavnik Alan Nierob negirao je svaki fizički kontakt između zvijezde "Hrabrog srca" i novinarke u elektronskom pismu Daily Telegraphu.

"Nije bilo fizičkog kontakta bilo koje vrste s fotografkinjom koja je uznemiravala mojeg klijenta i njegovu pratilju", izjavio je Nierob, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close