Ulazak u svijet odraslih

Minores pokrenuo zanimljivu akciju: Maturalne haljine za tri djevojke

Budući da se bliži vrijeme maturalnih zabava te samim tim i za mnoge djevojke onaj trenutak službenog ulaska u svijet odraslih, došli su, kako navode, na jednu atipičnu ideju.
Lifestyle / Flash | 03. 05. 2024. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna organizacija za pomoć beskućnicima, socijalno ugroženim obiteljima, te mladima - Minores pokrenula je jednu zanimljivu inicijativu.

Naime, budući da se bliži vrijeme maturalnih zabava te samim tim i za mnoge djevojke onaj trenutak službenog ulaska u svijet odraslih, došli su, kako navode, na jednu atipičnu ideju.

''Budući da imamo tri fantastične maturalne haljine (veličine 36, 38 te 38/40), djevojkama koje sebi ne mogu priuštiti stvari za maturu, spremni smo ponuditi i haljine i sve pripadajuće tretmane (frizura i šminka)'', navode na svojoj Facebook stranici.

Poznato je da su u posljednjih nekoliko godina troškovi priprema za maturalnu zabavu za mnoge postali nevjerojatno skupi, ali opet, kažu ne žele da se bilo tko zbog troškova osjeća isključeno ili manje vrijedno.

''Ako znate nekoga kome bi ove veličine haljina mogle odgovarati, slobodno im proslijedite ovu objavu s našom ponudom pa da nam se zainteresirane djevojke same mogu javiti. Diskrecija je i kao i uvijek zagarantirana. Dat ćemo sve od sebe da barem tri djevojke svoju maturu proslave u finom izdanju'', naveli su u svojoj objavi.

Kopirati
Drag cursor here to close