Eko akcija

Mladi očistili Duhansku stanicu u Širokom Brijegu

Lifestyle / Flash | 03. 04. 2017. u 06:08 B.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 1.travnja 2017.godine Vijeće mladih grada Širokog Brijega provelo je prvu u nizu eko akcija čišćenja naše Duhanske stanice.

Radovi su započeli oko 13 sati s pretpostavkom da će se sve odvijati brzo. Međutim pred volonterima Vijeća je bilo mnogo više posla, a radovi su trajali sve do 18 sati. Bilo je tu pjesme, smijeha, live prijenosa na instagramu i još mnogo toga. Malo po malo, vreća smeća po vreća smeće se polako punila.

''Umorili se jesmo, ali smo ponosni na sebe i ono što smo učinili za naš grad. Poručili bismo našim „zrelijim“ sugrađankama i sugrađanima da nam pomognu svojim primjerom. Ne dozvolite da Vaša djeca i unuci odrastaju u otpadu. Ne možete očistiti otpad? Barem ga nemojte bacati. Naš grad nije deponija otpada, ne moramo vreće smeća nalaziti u svakom grmu, potoku, rijeci i zelenoj površini, kao ni u centru grada. Ne bacajte „gdje niko ne vidi“. Široki Brijeg ima veliki potencijal za savršenstvom i to trebamo iskoristiti'', poručili su iz Vijeća mladih Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close