Moshus Promotions

Mostar: Thrash metal terapija uz Space Eater i Alitor

Lifestyle / Flash | 01. 06. 2015. u 16:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Moshus Promotions organizira Thrash metal terapiju, metal druženje uz Space Eater i Alitor, legendarne bendove srpske thrash scene. Koncert će biti održan u subotu, 6.6. u OKC Abraševiću s početkom u 21:30.

Space Eater je beogradski thrash metal bend, aktivan već punih 10 godina. Iza sebe imaju 3 demo izdanja, 3 studijska albuma (Mercyful Angel, Aftershock i Passing Through The Fire To Molech), video spot za pjesmu " Thousand Plagues" i live DVD "Eating Space Alive".

Brojne europske turneje i nastupi diljem regije učinili su bend pravom metal mašinom u što se publika uvjerila prošle godine na njihovom nastupu u Mostaru. Od prošlog posjeta, ekipa je izdala album "Passing Through The Fire To Molech" kojeg ovom prilikom promoviraju. Ukoliko je netko propustio prošlogodišnji nastup, može pogledati Eating Space Alive DVD i vidjeti o kakvom kalibru benda se radi.

Alitor je srpski progressive thrash metal bend, nastao 2011. godine. Bend iza sebe ima dva studijska izdanja: "Embittered" EP (samoizdanje, 2012.) i "Eternal Depression" (album, 2014). Album je izdat od strane njemačke izdavačke kuće Witches Brew (poznatoj po suradnji s bendovima kao što su Toxic Holocaust, Gama Bomb). Na koncertu u Mostaru, Alitor će promovirati svoje posljednje izdanje, album „Eternal Depression“.

Upad košta 7 KM, u što je uključena konzumacija rakijice dobrodošlice na ulazu.
Na službenom FB događaju nalazi se i nagradna igra, tako da kartu možete osvojiti besplatno, ili uz donošenje odgovarajućeg flayera možete ostvariti određeni popust, priopćili su iz Moshus Promotionsa. 

Kopirati
Drag cursor here to close