Tiče vas se

Mostarci, ispunite anketu i pomozite istraživanju!

Cilj ovog istraživanja je pružiti uvid u to koje su skupine u Mostaru najranjivije te koje su njihove potrebe i položaj u društvu.
Lifestyle / Flash | 24. 05. 2024. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za psihološku podršku "Sensus" u partnerstvu s Vijećem Mladih grada Mostara provodi istraživanje o stavovima građana Mostara prema određenim društvenim skupinama.

Cilj ovog istraživanja je pružiti uvid u to koje su skupine u Mostaru najranjivije te koje su njihove potrebe i položaj u društvu.

"Pozivamo sve građane Mostara da ispune online anketu koja je u potpunosti anonimna i tako iskažu svoje stavove prema društvenim skupinama u našem gradu. Vaše sudjelovanje je od ključne važnosti za uspjeh ovog istraživanja i za bolje razumijevanje društvenih dinamika u Mostaru", istaknuli su iz Centra za psihološku podršku "Sensus".

Istraživanje se realizira kao jedna od aktivnosti projekta "Belonging together" koji je financijski podržan u sklopu projekta "Inicijativa za ljudska prava i antidiskriminaciju ugroženih grupa".

Ovaj projekt implementiraju LIR Civilno društvo (LIR CD) i ASB South East Europe uz financijsku podršku Europske unije u Bosni i Hercegovini.

Ispunite anketu. 

Kopirati
Drag cursor here to close