Autostoper šokiran

Mujica opet iznenadio: Predsjednik Urugvaja zaustavio vozilo i povezao autostopera

Lifestyle / Flash | 17. 01. 2015. u 07:19 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Urugvajski predsjednik Mujica opet je oduševio svoje zemljake, ali i cijeli svijet. Ovaj put je iznenadio autostopera koji je stopirao na cesti na jugozapadu Urugvaja kada se pored njega zaustavilo vozilo u kojem se vozio predsjednik države, Jose Mujica i njegova supruga, izvijestio je u petak list El Observador.

Petog siječnja se Gerhald Acosta, djelatnik tvornice celuloze u Montes del Plata vraćao kući, pokušavajući podignutim palcem zaustaviti neki automobil. "Hodao sam neko vrijeme, prošlo je između 25 i 30 automobila, nitko se nije zaustavio", ispričao je za taj list, javlja Jutarnji.

''Ispred mene se zaustavilo vozilo iza kojeg je bio drugi automobil čiji ga je vozač pitao kamo ide. Rekao sam mu da idem u Juan Lacaze i vozač je odgovorio da me može povesti do Anchorene, gdje se nalazi predsjednička rezidencija i da sjednem u kombi u kojem je sjedila žena za koju sam odmah pomislio da je poznajem'', ispričao je Acosta, to je bila Lucia Topolansky, senatorica i supruga predsjednika Mujice i njihova kuja Manuela, kao i predsjednik Mujica.

Acosta je na Facebook postavio fotografije vozača i napisao da su ga poveli malim dijelom puta, ali da su bili jako ljubazni.

Kopirati
Drag cursor here to close