Pitanje je dana

Mušica i dalje prosvjeduje u ime mladih: Mladi će brzo dignuti svoj glas

Lifestyle / Flash | 22. 04. 2015. u 16:54 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muharem Hindić Mušica, poznati mostarski prosvjednik nastavio je prosvjedovati u ime mladih ljudi. Mušica je sunčano vrijeme iskoristio i postavio transparente na Španjolskom trgu u Mostaru.

''Situacija je svakim danom sve gora, mediji posebno televizije će morati nestati s ovih prostora ako ovako nastave raditi, jer upropastiše mladi svijet'', rekao je u kratkom razgovoru za Bljesak.info Muharem Hindić.

On ističe kako su televizije dotjerale mladi svijet do nule, jer su kako kaže emisije podižu nacionalne tenzije.

''Imamo mlade ljude koje prate emisije na TV-u moram reći da su to jako pametni ljudi i si su izmiješani da pošteno kažem, a kada mladi osjećaju da nešto nije u redu, onda je to zaista tako, ja samo prenosim'', kaže Mušica ističući kako su mladi izgubili povjerenje i u političke stranke.

''Za sada neću ništa da govorim, tako je najpametnije, ali brzo će mladi dignuti svoj glas. Mladi će sami izabrati dan kada i kako će se to dogoditi, ali naravno bez paljevine i rušenja'', kaže Mušica dodajući ''gledali su u mene 'ovaj k'o aleluja', ali neka svatko razmišlja o svom djetetu, gdje će to dijete raditi, hoće li ići vani?! Proputovao sam puno svijeta i mogu reći da je ovdje momentalno, toliko smiješno''.

Mušica se zapitao što će biti s mladima ovdje te kako će živjeti, jer kako kaže, sve je poskupilo, a ni roditelji više nemaju toliko da daju djeci.

''Evo kada roditelj nekom momku da dvije marke izjutra. Ne može ni popiti kavu, on ne smije mrdnuti sa stolice, i uz kavu traži još dvije čaše vode. Pa kako će onda taj momak djevojku odvesti na randes i popiti sok. Roditelji sada više nemaju ni dati djetetu'', kaže Mušica, no ističe kako su mladi počeli drukčije razmišljati od roditelja i starijih generacija, te im je dosta i fašizma i nacionalizma i svih stranaka.

''Mladi bi samo posao i da imaju normalan život. Jer kako će mladi svijet imati familiju i svoj život ako ovako nastavi. Ostat će do roditelja do kraja života'', misli Mušica.

Kopirati
Drag cursor here to close