Pretty Stallion

Na gradačačkom hipodromu održan ''BET Live Derby''

Lifestyle / Flash | 23. 07. 2011. u 10:49 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U publici je na hipodromu "Vuković", u nedjelju, 17. srpnja, 2011., bilo nekoliko tisuća posjetitelja 'žednih' adrenalina i dobre utrke konja, a upravo to im je priuštio jedan od najznačajnijih sportskih događaja u Bosni i Hercegovini, veliki, BET LIVE Derby Gradačac.

U utrci dana, nazvanoj "BET Live Gradačački derby", koja je i privukla najviše pažnje, šest se grla natjecalo na dionici od 2.400 metara. Pobjedu je odnio Pretty Stallion, vlasništvo Ferdinanda Karpfa (jockey Gambarota Walter), te, uz pehar i poklone, dobio i novčanu nagradu u iznosu od 9.600 KM.

"Drago nam je da se konjički sport, u našu zemlju, vraća na velika vrata i iznimno nam je zadovoljstvo biti dio toga. U nedjelju smo, za sve posjetitelje, u suradnji s vlasnicima hipodroma, pripremili i vrijedne nagrade, jer konjičke utrke su jedan od najljepših sportova s najviše adrenalina, ali, nažalost, kod nas poprilično zapostavljene. 'BET live derby' je bio prekretnica u marketinškim akcijama naše Kladionice, i po prvi put smo sudjelovali na ovoj vrsti natjecanja, ali ne i posljednji", rekla nam je Danijela Dujo, Marketing & PR manager SK "BET Live".

Istoga je dana, pod pokroviteljstvom Sportske kladionice „BET Live“ organizirana i velika nagradna igra: "Kupi ulaznicu, uđi i…vozi!"

Svaka kupljena ulaznica išla je u izvlačenje velike premije, automobila CHRYSLER PT Cruiser. Uz glavnu nagradu, Sportska kladionica "BET Live" osigurala je i dvije utješne.
Brojevi nagradnih kupona koji su osvojili nagrade:

- glavna nagrada – automobil : kupon broj 00005566
- utješne "BET Live" nagrade: kuponi broj 00000227 & 00005147

Kopirati
Drag cursor here to close