13. prosinca

Najbolja hrvatska komičarka dolazi u Mostar

Lifestyle / Flash | 09. 12. 2014. u 17:08 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'U maloj boci špirit stoji' ...ova izreka je opis po mjeri za nju - Marinu Orsag (35), malu ženicu s razornim smislom za humor. Kratko šišana plava kosica, metar i žilet visine, cvikeri… i energija deset plesačica salse; Marina Orsag impresionira već kontrastom koji stvara njezina pojava na pozornici: na početku kada izađe na scenu njezina mala figura izgubi se u prostoru i osrednje velike pozornice, ali točno u času u kojem uzme mikrofon i obrati se prvom rečenicom publici, umjesto da je pozornica 'pojede', Marina pojede nju.

Marina Orsag je čudo prirode. Energija njezinog humora nadmašuje onu većine najvećih muških kolega komičara. Nema te publike koja joj je odoljela. Ali su zato brojni oni koji joj ne žele odoljeti i iznova se vraćaju na njezine nastupe uvijek nagrađeni i novim materijalom, jer je riječ o jednoj od 'najvrjednijih' komičarki na našoj sceni koja svake sezone izbaci cijeli set novog materijala.

Ako ste je gledali, znate o čemu vam govorimo. Ako će vam biti prvi put, blago vam se.

Ako ne možete doći, upalite Comedy Central Extra, svakim radnim danom u 20:15 i uživajte u voditeljsko-komičarskim virtuoznostima ove sjajne komičarke.

Comedy Central je odabrao nju. Odaberi je i ti. Vidimo se na velikom stand-up tulumu s Marinom Orsag u OKC Abrašević, 13.12. u 21:00, KARTA 3 KM

Kopirati
Drag cursor here to close