Samozatajna pjevačica

Nakon 10 godina: Kate Bush predstavila novi videospot

Lifestyle / Flash | 22. 11. 2016. u 15:58 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kate Bush spada u legende britanske glazbe, s brojim glazbenim priznanjima i raširenom bazom publike. Ipak, klasičan život slavne osobe ju nikada nije zanimao, a oduvijek je bila samozatajna i misteriozna osoba koja s publikom komunicira isključivo preko svojih pjesama.

Pjevačica je, unatoč velikoj potražnji, samo jednom u životu napravila koncertnu turneju i to davne 1979. godine. Prije nešto više od dvije godine iznenada je najavila da će održati pet koncerata u Londonu, a karte su se rasprodale u samo petnaest minuta.

Budući da njeni obožavatelji znaju da nije sklona pojavljivanju u javnosti i samo povremeno objavljuje nove pjesme, vijest o novom videospotu odjeknula je po cijelom internetu.

Prošli videospot je snimljen prije deset godina, dok je ovaj snimljen povodom izlaska albuma "Kate Bush and the K Fellowship: Before the Dawn", a radi se o setu od tri albuma koji sadrže snimke s njenih nastupa. Posljednji studijski album "50 Words For Snow" objavljen je prije pet godina, prenosi Buro247.

Kopirati
Drag cursor here to close