Online ljubav

Navike na društvenim mrežama koje uništavaju tvoju vezu

Lifestyle / Flash | 25. 10. 2015. u 10:43 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubavne veze danas ne mogu bez društvenih mreža. Rijetke su veze koje ne iščekuju lajkove nakon svake postavljene slike. Rouge.hr donosi najgore navike na društvenim mrežama koje mogu uništiti vašu vezu.

1. Želiš da se tvoj dečko/cura hvali tobom na Facebooku

Jer ako to ne radi, manje te voli? Bitno je da samo ti znaš koliko mu/joj je stalo i da dopustiš  da tvoj partner to pokaže na svoj način, a ne na onaj na koji ti to želiš. Ne želi promijeniti status veze? Ako te ne skriva od prijatelja i obitelji, to apsolutno nije razlog za dramu.

2. Uspoređuješ ga s dečkima/curama svojih prijateljica/prijatelja

Time samo umanjuješ vrijednost svih onih stvari koje tvoj partner radi za tebe, kako bi ti pokazao da mu je stalo, koje su jednostavno - drugačije. Prestani uspoređivati s drugima i budi sretna/sretan s onim što imaš.

3. Pratiš svaki njegov potez na Facebooku

Tko je ona cura/dečko kojoj si jučer lajkao status? Što radiš online u 3 ujutro? Nitko se ne želi neprestano opravdavati.

4. Ljutiš se jer ne lajka tvoje statuse i slike

Vrijeme je da prestaneš toliko osobno shvaćati lajkove na društvenim mrežama. To ne znači da tvom partneru nije stalo. Što je s ukusnom večerom, koja je pripremljena nakon napornog dana na poslu, odlazak na kolače isl... To se broji!

Mnogi se našale i s prekidom pa kažu kako je prije ere društvenih mreža bilo puno lakše prekinuti. Danas je proces malo duži, moraš skloniti fotografije s Faceooka, Twittera, Instagrama ....

Kopirati
Drag cursor here to close