"Livin la vida loca"

Nina Morić pokušala samoubojstvo jer joj bivši uzima sina?

Lifestyle / Flash | 23. 04. 2015. u 14:40 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska manekenka koja je navodno pokušala izvršiti samoubojstvo, na takav drastičan korak se odlučila zbog vijesti da sud u Milanu razmatra mogućnost dodjele skrbništva nad njenim djetetom bivšem suprugu Fabriciu Coroni, odnosno njegovom bratu.

Iako Nina Morić (38) tvrdi da je pala i udarila se u glavu, talijanski mediji ne odustaju od priča da je nekada tražena manekenka pokušala samoubojstvo. Razlog za to, tvrde oni, je odluka da joj se oduzme skrbništvom nad sinom Carlosom Mariom (13).

Naime, iako je Ninin bivši supug, Fabricio Corona u zatvoru, manekenka i dalje vodi borbu oko skrbništva nad njihovim djetetom. Talijanske vlasti razmatraju da djete dodjele na privremeno skrbništvo stricu, Fabriciovom bratu Francesku, prenosi talijanski časopis "Panorama".

Nina je navodno prerezala vene prije 20 dana, a od smrti ju je spasila majka koja ju je pronašla. Ona je to demantirala iako je njezin do skorašnji dečko medijima ispričao da je sve istina.

Nina Morić se proslavila glumeći u spotu Rickya Martina za pjesmu "Livin la vida loca", ali je njen pad uslijedio odmah nakon toga. Nekoliko puta je uhićena, jednom zbog droge. Policija je često intervenirala zbog nasilja između nje i bivšeg muža Fabricia Corone, koji je i sam završio u zatvoru, najprije zbog iznuđivanja novca, a onda i zato što je podmitio čuvara.

Kopirati
Drag cursor here to close