VIDEO

Novi spot Nicka Cavea: Upozorenje za one koji boluju od epilepsije

Lifestyle / Flash | 09. 11. 2016. u 08:48 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati pjevač i grupa s kojom ga veže dugogodišnja uspješna suradnja, prošli su mjesec objavili svoj najnoviji studijski album "Skeleton Tree". Uz sam album, publici je paralelno predstavljen i dokumentarni film naziva "One More Time With Feeling", koji prati njihov proces snimanja različitih pjesama, a redateljski ga potpisuje Andrew Dominick.

Spomenuti dokumentarni film, osim što služi da obožavateljima približi kreativni proces, ima i svoju konkretnu praktičnu namjenu. Naime, isječci iz filma će služiti kao videospotovi za pjesme s novog albuma.

Spot za pjesmu "Magneto" dolazi s upozorenjem za one koji boluju od epilepsije, budući da je prepun bljeskova koji čine poseban stilski element. Video je crno bijeli i prikazuje Nicka Cavea kako u sredini prostorije svira klavir dok ga "napadaju" bljeskalice, a nagađa se da su i pjesma i spot posvećeni tugovanju zbog gubitka sina. Spot pomalo podsjeća na neke prijašnje video uratke, poput "Jesus Alone" i "I Need You", u kojima Cave također nastupa u studiju, prenosi Buro247.

Kopirati
Drag cursor here to close