Miloš

Od vuka se obranio mobitelom

Lifestyle / Flash | 09. 02. 2015. u 11:54 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanovnik gornjomilanovačkog sela Družetići, Miloš Babić ispričao je Tanjugu da ga je svjetlo s mobilnog telefona spasilo skoro sigurnog napada vuka koji ga je "presreo" na planini Maljen, kada se u zoru vraćao svojoj kući ispod Riora.

"Konačio sam kod prijatelja pa sam poranio oko pola pet i krenuo prema kolibi da pustim janjad kada je pred mene, na pola puta do kuće, iskočio vuk. Presjekao sam se, nisam osjećao noge, bio je iznimno veliki i gledao me pravo u oči, spreman za napad", ispričao je Miloš.

To što je počeo da viče i zapomaže, dodao je, nije mu pomoglo, vuk se nije pomjerao, a onda je iz džepa izvadio mobilni telefon, jer nikakvo oružje nije imao.

"Vuka je izgleda uplašilo svjetlo s telefona. Tada se pomjerio, podvio rep i pobjegao u žbunje. Ne znam kako sam došao do kuće, ali takav strah nikad nisam osjetio", priznaje Babić.

Babić je inače na toj strani planine Maljena jedini stanovnik, prvi susjed mu je Vukosav Tolić, koji živi kod Mokre pećine ispod Ravne Gore, na sat i pol hoda od Miloševe kuće, navodi Tanjug.

Kopirati
Drag cursor here to close