3.listopada

Odred izviđača 'Stari grad Mostar' vrši upis novih članova

Lifestyle / Flash | 29. 09. 2015. u 11:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odred izviđača 'Stari grad Mostar' vrši upis novih članova. Pozivamo svu zainteresiranu djecu i mlade ljude iz cijelog Mostara, kao i njihove roditelje, da dođu 3.listopada 2015 u prostorije Odreda u razdoblju od 11 do 13 sati, navode u svom pozivu iz ovog udruženja.

OI "Stari Grad" je, svojim nastojanjima da članovima osigura sretniju budućnost, prenese znanje te ponudi priliku za nezaboravna životna iskustva, postao jedan od najboljih bh Odreda.

Kroz odred je od osnivanja do danas prošlo više tisuća mladih ljudi. Ono što se sa sigurnošću može reći, da je Odred izviđača “Stari Grad” dao krupan doprinos u pravilnom usmjeravanju i odgoju mladih. Odred je bio i ostao jedinstvena škola života u kojoj se kroz različite sadržaje i aktivnosti naučilo i uči na stotine mladih.

“Tijekom prošle godine obilježili smo pedeset godina postojanja Odreda Svečanom akademijom koja je okupila sve generacija izviđača našeg Odreda, ali i svih izviđača Mostara. Također, u sklopu Izviđačkog ljeta 2015 organizirali smo Izviđačko logorovanje, Ljetovanje na planini i Susrete generacija”, poručuju iz OI „Stari Grad“.

Svim mladim ljudima Mostara nudimo druženje, zabavu, upoznavanje prirode te razna putovanja.

Pratite naš rad na putem web stranice i facebook stranice. Možete nas kontaktirati na mail oistarigrad@bih.net.ba, istaknuli su.

Kopirati
Drag cursor here to close