Bosna Ekspres

FOTO Oldtimer ekspedicija ''svratila'' i u Mostar

Nakon izložbe vozila na mostarskoj šetnici Nikole Šubića Zrinskog, održane u nedjelju 28. srpnja, predviđena je vožnja oldtimerima i obilazak znamenitosti u okolini Mostara.
Lifestyle / Flash | 29. 07. 2024. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oldtimer ekspedicija Bosna Ekspres u organizaciji Oldtimer kluba 1912 iz Sanskog Mosta svratila je u nedjelju i u Mostar. Nakon izložbe vozila na mostarskoj šetnici Nikole Šubića Zrinskog, održane u nedjelju 28. srpnja, predviđena je vožnja oldtimerima i obilazak znamenitosti u okolini Mostara.

Foto: PR / Oldtimeri svratili i u Mostar
Foto: PR / Oldtimeri svratili i u Mostar

Zatim će se odltimeri uputiti vodopadu Kravice, vrelu Bune te Počitelju nakon čega ekspedicija kreće prema Konjicu gdje će također biti održana izložba vozila. Kraj ekspedicije predviđen je u Kampu Plivsko jezero u Jajcu.

Foto: PR / Oldtimeri svratili i u Mostar

Kako je za Bljesak.info ranije potvrdio organizator, u ekspediciji će sudjelovati vozači iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Makedonije, Švedske…

Podsjećamo, od 25. do 31. srpnja kroz Bosnu i Hercegovinu vozi se oldtimer ekspedicija pod nazivom Oldtimer ekspedicija Bosna Ekspres u organizaciji Oldtimer kluba 1912 iz Sanskog Mosta.

 

Kopirati
Drag cursor here to close