Zaroni

Prijave na tečaj: Otkrijte podvodni svijet s ronilačkim klubom SEUH

Želite li istražiti potopljene brodove, otkriti neistražene morske dubine i uživati u čarima podvodnog svijeta?
Lifestyle / Flash | 05. 06. 2024. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postanite certificirani ronilac otvorenih voda. Želite li istražiti potopljene brodove, otkriti neistražene morske dubine i uživati u čarima podvodnog svijeta?

Sportsko ekološka udruga Hercegovina (SEUH) nudi vam priliku da sudjelujete u tečaju ronjenja za R1 kategoriju - Open Water Diver.

Tečaj će se održati od 25. do 29. lipnja 2024. godine, pružajući vam priliku da pod vodstvom iskusnih instruktora savladate sve vještine potrebne za sigurno ronjenje.

Praktične lekcije održavat će se 25., 26. i 27. lipnja na bazenu Daleka Obala u Mostaru od 18 sati. Nakon uspješno položenog online teorijskog dijela, prvi zaron će se održati 28.lipnja na rijeci Trebižat, gdje ćete primijeniti stečena znanja u stvarnom okruženju.

Završni dio tečaja održat će se 29. lipnja na moru u Neumu, nakon čega stječete certifikat ronioca otvorenih voda po SSI ronilačkoj organizaciji, omogućavajući vam ronjenje do 20 metara dubine bilo gdje u svijetu.

Cijena tečaja iznosi 400 KM, dok je godišnja članarina 50 KM. Kao članovi kluba, imat ćete mogućnost korištenja klupske opreme za organizirane zarone.

''Prijave su otvorene do 20. lipnja 2024. godine na e-mail adresu: seuh2012@gmail.com. Za sve dodatne informacije, upite možete se obratiti na istu mail adresu. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite'', poručili su iz ove udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close