Jeste li jedan od njih?

Ova 3 horoskopska znaka najvjerojatnije će mirno dati otkaz na poslu

Neki ljudi daju do znanja kada su spremni dati otkaz na poslu.
Lifestyle / Flash | 15. 07. 2024. u 15:20 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otići će do svog šefa, dati otkazni rok od dva tjedna ili će zgrabiti sve svoje stvari i otići s lica mjesta, prenosi Bustle. Za druge horoskopske znakove, ovaj pristup je previše pretjeran, pa radije ostaju na poslu koji ih ne ispunjava dok traže bolju priliku.

1. Strijelac

Iako je Strijelac vatreni znak, oni još uvijek nisu tip koji bi bijesno odustao od posla, kao što bi to učinili Ovan ili Lav. Oni žude za uzbuđenjem i slobodom, ali će također zadržati dosadan posao ako im daje pristojnu plaću.

Opuštena osobnost ovog znaka omogućuje im da mirno daju otkaz bez osjećaja krivnje. Onog trenutka kada osjete da su prezaposleni, usredotočit će se na vlastitu dobrobit i potražiti posao koji im bolje odgovara. Strijelac je tip osobe koja će odspavati usred dana, uzeti dugi ručak i iskoristiti svaki dan bolovanja.

Budući da Strijelci nisu najviše vođeni karijerom, lako im je prestati brinuti o tome kako izgledaju pred šefom ili menadžerom. Kao znak kojim vlada Jupiter, oni vide širu sliku i znaju da je život  mnogo više od poslovnih sastanaka. Zbog toga se neće živcirati zbog lošeg menadžmenta te će mirno pronaći bolji posao i dati otkaz bez grižnje savjesti.

2. Vodenjak

Kao zračni znak kojim vlada buntovni Uran, Vodenjak ima sve što je potrebno za mirno odlaženje s posla. Ovaj znak zna svoj opis posla, zna što se od njega očekuje i neće uložiti ni trunke dodatnog truda. Ako netko istakne da ovaj znak na poslu zabušava, Vodenjak će brzo napomenuti da ne radi ništa loše.

Kad postanu nezadovoljni radnim mjestom i plaćom, ovaj znak će mirno otići jer tako štiti svoj unutarnji mir. Stvari koje ih najviše živciraju su nesposobni menadžeri, korporativna nekultura i zahtjevno radno vrijeme.

Mnogi će Vodenjaci mirno dati otkaz dok čekaju nešto bolje. Uštedjet će svoju energiju i uložiti svoje vrijeme u pronalaženje posla do kojeg im je uistinu stalo.

3. Ribe

Ako Ribe izgube interes za posao, mentalno će se odjaviti, ali zapravo će sačekati bolju priliku pa onda dati otkaz. Ovaj sanjivi vodeni znak kojim vlada Neptun, ima opušten pristup svojoj karijeri, a vibracije postaju jače samo kada se osjećaju prezaposleni ili podcijenjeni.

Umjesto da daju dvotjedni otkazni rok, Ribe će sačuvati zdrav razum tako što će smanjiti brzinu rada. Ne vole praviti scene, pa će učiniti minimum i nadati se da će to biti dovoljno njihovim nadređenima.

Ribe su osjetljiv horoskopski znak te se mogu godinama baviti poslom koji im se ne sviđa.  Radije bi mirno dali otkaz nego nekoga iznevjerili, bez obzira radi li se o kolegama ili šefovima. Iako se čine pasivnim, zapravo jako dobro znaju što žele i neće odustati od onoga što zaslužuju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close