Moć mirisa...

Ovi kućni mirisi privlače sreću, novac i ljubav

Svi volimo ugodne mirise i biramo one koji najbolje odražavaju našu osobnost i stvaraju ugodnu atmosferu.
Lifestyle / Flash | 30. 11. 2023. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada govorimo o kućnim mirisima, moramo naglasiti da određeni mirisi osim dobrog raspoloženje mogu privući sreću, novac i ljubav. U nastavku otkrivamo koji su to magični mirisi i kako nam mogu uljepšati život. 

1. Naranča

Miris naranče poznat je po svojoj sposobnosti privlačenja sreće i novca. Dovoljno je da stavite par kapi eteričnog ulja naranče u difuzer, kako bi osvježili dom ovim ugodnim mirisom i potaknuli pozitivnu atmosferu.  

2. Limun i limeta 

Za sve obožavatelje citrusnih mirisa, izdvajamo očaravajući miris limuna i limete koji pozitivno utječe na širenje ljubavi i jačanje mentalne stabilnosti. Ove ugodne i osvježavajuće note pomažu kod pada energije te se pobrinite da ih uvijek imate u svim kutovima svog doma. 

3. Lavanda 

Osim što je neodoljiv, miris lavande donosi mir i pozitivno djeluje na opuštanje. Ako ste pod stresom, dodajte par kapi lavandinog ulja u kupku, te uživajte u mirnom kutku svog doma. Sigurni smo da ćete jako brzo osjetiti nalete pozitivne energije i sreće, te da ćete uživati u životu kao nekad. 

4. Kamfor 

Kamfor ima svojstva čišćenja te se od davnina koristi za pročišćavanje prostora od negativne energije. Kada očistimo svoj dom od negativne energije, otvaramo vrata prekrasnim stvarima koje počinju ispunjavati naš život. Spremite se za obilje novca, ljubavi i sreće te uživajte u svakom od tih blagoslova.

5. Šumsko voće 

Ovaj ugodni i blagi miris stvara opuštajuću atmosferu te u svaki dom privlači ljubav i prijateljstvo. Poznat je po činjenici da donosi osjećaj povezanosti s prirodom te je odličan izbor za sve prostorije u vašem domu. 

6. Bor

Miris bora je poznat po svojoj svježini koja potiče budnost i porast energije. Idealan je za prostore u kojima želite potaknuti bolju koncentraciju i pozitivnu energiju. Ako ovaj miris koristite u svom domu, privući ćete novac te ćete stalno pronalaziti nove izvore zarade. 

7. Orhideja i ruža

Mirisi orhideje i ruže su već svima poznati no jeste li znali što oni najviše privlače? Naime, oba cvijeta simboliziraju ljubav, senzualnost i romantiku. Ako u svom domu želite potaknuti ljubav, stavite par kapi eteričnog ulja ruže ili orhideje u difuzer, te gledajte kako se čudo događa. Ako je u spavaćoj sobi postalo malo monotono, dodajte par kapi ulja orhideje na svoju kožu i pripremite se na vatromet!

8. Vanilija i cimet 

Kad spomenemo vaniliju i cimet, odmah se sjetimo hladnih zimskih večeri koje provodimo ispijajući čaj prepun ovih toplih aroma. Vanilija stvara toplinu i potiče ugodnu atmosferu dok cimet simbolizira obilje. Osim što ovi mirisi privlače novac, jako dobro utječu na bilo kakve probleme koje imate u braku ili vezi. Savjetujemo da miris vanilije koristite u spavaćoj sobi dok bi se miris cimeta trebao širiti mjestom gdje najviše boravite. 

Ako niste znali koju moć imaju ovi zanosni kućni mirisi, nadamo se da ćete ih sad shvatiti ozbiljnije i da će se svaki od njih naći u vašem domu. Osim što ćete svoj dom ispuniti ovim zavodljivim notama, također će postati mjesto pozitivne energije, ljubavi, sreće i novca. Što vam više od toga treba?

Kopirati
Drag cursor here to close