Plesni turnir

PC ProDance zabilježio visoke rezultate na Sarajevo Dance Festivalu

Lifestyle / Flash | 01. 06. 2015. u 15:18 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda PC ProDance je sudjelovao na plesnom turniru pod imenom Sarajevo Dance Festival i zabilježio visoke rezultate.

Na bodovnom turniru najmlađi plesni par Katja Ljubić i Ivano Džidić su osvojili visoko drugo mjesto, Toni Bošnjak i Matea Pavlović u svojoj kategoriji su osvojili prvo mjesto dok su Ivano Knežević i Marija Topić u istoj kategoriji osvojili drugo mjesto.

U starijoj kategoriji youth i adult Petar Karačić i Natalija Kuzman su osvojili drugo mjesto , a Mateo Crnjac i Ivana Anđelić su osvojili 3. mjesto. Istog dana ovi parovi su sudjelovali na državnom prvenstvu gdje su Petar Karačić i Natalija Kuzman osvojili 4.mjesto u državi, Mateo Crnjac i Ivana Anđelić u svojoj najjačoj kategoriji su osvojili 6.mjesto u državi.

''Sretni smo postignutim rezultatima i trudit ćemo se da sljedeće godine bude još bolje. Već krećemo s novim plesnim pripremama za sljedeće natjecanje koje ce biti održano 13.i 14. lipnja 2015 u Makarskoj i Splitu'', rekla je trenerica ovih plesnih parova Ivana Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close