Heineken

Pet koraka do savršenog točenog piva

Lifestyle / Flash | 14. 08. 2015. u 13:04 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći svetski premium brend Heineken® priredio je tečaj za novinare iz beogradskih redakcija i otkrio im tajnu savršeno natočenog piva.

U okviru posebno pripremljenog treninga Heineken® ekspert za proces točenja piva Dejana Petrović demonstrirala je novinarima čuveni Heineken® Star Serve ritual i obučila ih kao prave profesionalce za točeno pivo.

Jedina žena točilac piva u Srbiji je nakon održanog treninga novinarima podijelila i posebne Heineken® Star Serve certifikate o uspješno završenoj obuci.

''Kao jedinstveni brend u svetu piva, Heineken® za svaku natočenu čašu koristi vrhunske sastojke i najsuvremeniju tehnologiju za pripremu, primjenjujući strogu kontrolu kvalitete, ali uvijek se trudi da ide i korak dalje. Ogromna energija ulaže se upravo u to da potrošači maksimalno uživaju u ??savršenoj čaši točenog piva zbog čega posebnu pažnju posvećujemo i načinu na koji se pivo služi“, rekla je Dejana Petrović.

Ona dodaje: ''U fokusu Heineken® Star Serve programa jeste kvaliteta i koraci točenja su osmišljeni tako da se postigne jedinstvo vrhunskog ukusa i idealnog posluživanja. Kada potrošač uđe u bar u kome se služi Heineken® on može osjetiti posvećenost svakom detalju i uživati u čaši najkvalitetnijeg piva.“

Star Serve ritual bazira se na procesu u pet koraka: ispiranje, točenje, skidanje pjene, provjera i služenje, koji vode do savršenstva i osigurava da pivo bude posluženo na idelan način.

Ova jedinstvena procedura točenja potrošačima pruža idealno posluženo pivo i vrhunski užitak u svakom gutljaju. Objedinjujući dugoročnu posvećenost pružanju vrhunskog iskustva ispijanja piva i stalne inovacije koje doprinose najvišoj razini kvalitete.

Heineken® svakodnevno dokazuje zbog čega je jedan od najboljih globalnih premium brendova i prvi izbor potrošača širom svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close