Večernja zabava

Plesači i sportaši na godišnjem koncertu za 'Našu djecu'

Lifestyle / Flash | 14. 12. 2014. u 12:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarni koncert pod nazivom 'Plešimo za Našu djecu' upriličen je u subotu. Koncert je okupio više stotina sudionika, ali i mnogobrojnu publiku. Sportska dvorana USRC 'Mithad Hujdur Hujka' je bila ispunjena do zadnjeg mjesta.

Građani su se odazvali u veliko broju, i još jednom smo pokazali da su humani i da pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovim putem se PS 'Flash' zahvaljuje svima koji su se odazvali i podržali rad NVO 'Naša djeca'.

Koncert je organizirao Plesni studio 'Flash' u suradnji sa NVO 'Naša djeca'. Pored PS 'Flash', koji su bili domaćini koncerta, u bogatom kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su i gosti: vokalna grupa B-Stars, PS B-Dance, ŠPK Zrinjski, Mostarske mažoretkinje, PS Mo Stars, ŠPK Erigo, PK Let's Dance Nevesinje, PC Prodance, LoLa Klaunovi, Karate klub 'Student', te Košarkaški klub 'Spars'.

Ovdje možete pogledati galeriju fotografija sa koncerta.

Djeca iz Dječjeg doma, štićenici NVO 'Naša djeca' su također sudjelovali u programu, te kroz pjesmu, recitiranje i ples pokazali da su veoma talentirani. Velika poslastica je bila Ingina torta, koja je oduševila sve prisutne i sudionike. Na kraju programa Djed Mraz zajedno sa Lola Klaunovima je podijelio paketiće štićenicima NVO 'Naša djeca'.

Ovo je već drugi po redu humanitarni koncert koji PS 'Flash' poklanja 'Našoj djeci'. Cjelokupan prihod od prodaje karata, koje su se prodavale po cijeni od 5 KM, poklonjen je upravo njima – s ciljem podrške i olakšavanja života djece s posebnim potrebama i bez roditeljskog staranja u BiH.

"Prezadovoljni smo odazivom građana na koncert, dvorana je bila ispunjena u potpunosti, i ovim putem im se zahvaljujemo na humanosti i podršci. Komentari publike su veoma pozitivni, uživali su izvedbama PS 'Flash-a' i gostiju. Program koji smo pripremili je bio zabavno - umjetničkog karaktera i okupio je više stotina sudionika, tako da je sva publika mogla pronaći nešto za sebe. Imali smo pored plesača i pjevača, karatiste, košarkaše, klaune, tortu... i sve to zajedno kada sumiramo možemo s pravom reći da je sinoć bio pravi humanitarni spektakl", istaknuli su iz PS 'Flash' za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close